uFeel.me
Поисках...
Автор: nella_gold,  13 януари 2010 г. в 17:34 ч.
прочити: 363
Поисках да ти бъда стряха.

На къщата, която ще строиш.

Но там, под нея вече

и птиците гнезда не вият...

Поисках да ти бъда покрив.

На къщата, която съгради.

Но покривът е само похлупака,

който на душата да тежи.



Поисках да ти бъда покрив.

Но покривите често те прихлупват.

Отнемат ти звездите и луната.

И слънцето дори в дома не пускат.

Поисках да съм ти врата.

Но тя отваря се навън...

Така не мога да те спра.

Затова...

ще бъда само праг.

Ще бъда праг на твоите мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me