uFeel.me
Поисках...
Автор: Inga63,  26 декември 2011 г. в 04:43 ч.
прочити: 368
Поисках да те видя и го сторих.
Намерих те... и ти ме пожела.
Намерихме покоя на телата
на моето и твоето море.

Дарих ти аз душата си, сърцето,
но ти...  не го разбра
и затова... си тръгнах, и навярно
не ще те срещна вече никога.

Поиска и заминах надалече.
Сама и с по-голям товар.
Пътувах дълго, дълго и самотно.
А ти не се опита да ме спреш.

Навярно мислела съм си погрешно
за теб и твоя свят неразгадан.
Градих си образа ти идеален,
от хубав стих и нежнички слова.

Но... ни за миг не съжалявам
за стореното в тия дни.
И знам... обичах те и исках,
ала ударих се в стена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me