uFeel.me
Поглеждам огледалото в очите
Автор: tinarosivoice,  18 март 2013 г. в 19:38 ч.
прочити: 231

Поглеждам огледалото в очите
и питам го - кое е различното?
ти така упорито все си мълчиш,
зная кое е това - нетипичното.

В ъгъла някъде си ме оставил, 
скрита от другите погледи...
Стоят съмнения в незабрава
и палят за мене клади огнени...

Неизвестността едва понасям,
пазя те скрито дълбоко в очи...
Все телефонът вината отнася.
Вътре в тях болка солена горчи...

В огледалото си аз ще онемея,
стегната от тази верижна болка.
\"Така ми липсваш!\" да кажа не смея...
Ти знаеш защо, но не знаеш колко...     


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me