uFeel.me
Погледнах в себе си
Автор: AM,  31 август 2012 г. в 17:32 ч.
прочити: 203
Препускат клавиши
в ритъма бурен,
копита и прах
от динамика, взрив...
взривяваме частица
- от себе си
всеки път умира
- безнадеждност
ражда се нова
- Свръх Нова.

Няма умора,
няма пепел,
няма край,
край пътни
знаци няма също,
когато погледнем в себе си!
Когато там... себе си виждаме!

31.08.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me