uFeel.me
Поглед („Ще си отида…”)
Автор: zi_Spider,  17 февруари 2010 г. в 16:17 ч.
прочити: 671
Ще си отида аз и кой ли ще ме помни
мен – ненужна вехтория безидейна,
в порочен кръг на своите огромни
проблеми… Доуби ме ти и грейна!

Какво ми струваше… да се опитам
да преглъщам всякога, дори и неотпил,
и винаги тъй сляпо да разчитам
да сетиш мойта нужда… без да питам…

Нищо! Аз дори не протестирам.
Във свойта вяра с поглед ще те пия,
ръце към теб не ще спра да простирам
и ще чакам някой ден да ме откриеш.


2010-02-17

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me