uFeel.me
Поезията... музика от думи
Автор: Santana2,  24 март 2013 г. в 16:25 ч.
прочити: 501

Поезия не значи само чувство,      

което от сърцата ни извира.

Поезията всъщност е изкуство,

което във душите ни пулсира.

 

Поезия е… музика от думи,

която не звучи в концертни зали.

Нерядко тя свисти като куршуми,

но знае да  тъжи и нежно гали.

 

От нея можем много да научим,

че необятна тя е като океана

и дава ключ, сърцата да отключим.

Но трябва ли… превръща се в стомана.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me