uFeel.me
Поет
Автор: chergligan,  9 февруари 2012 г. в 23:29 ч.
прочити: 348


                         Аз пазя много болки в паметта си
                         и всяка някога ще стане стих,
                         и те ще бъдат простички и къси
                         като въздишката на полъх тих.


                         Ще ме опиват като старо вино,
                         ще ми припомнят радост, страст, тъга...
                         И ако всичко вече съм отминал -
                         във мрака ще потъна, на нощта...



                                                                К. Костадинов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me