uFeel.me
Подарък
Автор: 1975,  29 октомври 2009 г. в 07:12 ч.
прочити: 398


Подаряват ти все хубави неща,
скъпи бижута,лъскави предмети.
Пътешествия до красиви места
и какво ли още не.

Аз пък ще ти подаря себе си,
чрез стих един...

От душата ми, наднича палаво дете,
в сърцето ми, скрила се е огнена жена.
В очите ми,оглеждат се сбъднати мечти,
усмивката ми, букет от радости е тя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me