uFeel.me
Подарък
Автор: yakim,  11 септември 2009 г. в 13:41 ч.
прочити: 559
На мен подаръци от страст не правят
и стихове на мен не посвещават,
защото аз самата съм подарък
и стих - неподсладен и неподправен.
Защото съм жена и знам цената
на свободата, виното и хляба,
но мога да обичам без остатък
и мога да простя, когато трябва.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me