uFeel.me
Подарък
Автор: maystormanol,  17 февруари 2009 г. в 13:29 ч.
прочити: 271

Години, години, години.
Огърлица скътани дни.
Елмази, сапфири, рубини,
събрани слънца и луни.

Обаче един е различен.
Това е рожденият ден.
Все още красив и обичан
от всеки, от теб и от мен.

Подарък за него ти нося.
Едно още живо сърце.
И с него букет росен - росен,
красив като твойто лице.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me