uFeel.me
Под перлен похлупак
Автор: nella_gold,  10 април 2013 г. в 13:19 ч.
прочити: 284
И може би... след мен да си отиде.
А в утрото неонови сълзи
ще плъзнат по лицето му, незрими.
И може би... Но все ще го боли.
След мен... да тръгне. 
А пролетта цъфти, но ще премине
парадно през живота му, сама.
И някога, след сто години...
През лятото - на жарката му страст
брегът ще рони пясъчни следи,
останали под перлен похлупак.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me