uFeel.me
Под Светлопада
Автор: tinarosivoice,  6 август 2011 г. в 13:34 ч.
прочити: 231


Със силна вяра и надежда,
към светлото през тъмнина
Божествена любов повежда
със сребърната си ръка.

Така изважда ни лечебно
камъни на глупостта,
сама засажда ни вълшебно
корени на мъдростта.
 
Това е наше изцеление
в жизненото обновление,
а нейно Свято проявление
е личностното ни прозрение.

Едно неописуемо блаженство
в цветната пулсираща дъга
и ангелската нежна песен
под къпещия  Светлопад,

без всички земни страхове,
без болка в тяло и душа,
дълбоко в звездното море
обля ни в цялото с Духа!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me