uFeel.me
Почти мираж
Автор: Innocence,  21 август 2011 г. в 12:03 ч.
прочити: 332

Като дългоочаквана буря връхлетя небето ми.

Засвяткаха чувствата ти.

Въздухът замириса на признания.

Вълните сграбчиха думите

и ги разбиха в крайбрежните камъни.

Остана ехото от туптенето на сърцето ти:

туп-туп, туп-туп, туп-туп-туп,

все по-бързо и по-бързо...

Протегнах ръка за да те погаля.

После  пороят от нежности отшумя,

слънцето изпепели облаците,

а ти...Ти потъна в обятията на вятъра.

...Не ми е тъжно, знаеш ли защо?-

защото върховете на пръстите ми блестят.

Докоснах душата ти и знам къде да те намеря!

 

Любовта винаги оставя следи,

даже когато не е съвсем реална!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me