uFeel.me
По вятъра
Автор: Jullie,  16 ноември 2010 г. в 21:49 ч.
прочити: 471

От земната морава, по лъчите,
летим към извора на слънцето.

По стъпките на вятъра се гоним.

Под синьото се реем... Бели птици.


По вятъра вървим. И парят стъпките.

Отвътре претопяваме забрани.

Изхвърляме бездумните си тежести

от всичките неистини събрани.


Криле в криле оплитаме безумно.

Сами разкъсваме синджирите.

Назад са избелелите ни истини

и пътища в окови, неизминати...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me