uFeel.me
По-силни от думите
Автор: zorry,  20 декември 2009 г. в 17:52 ч.
прочити: 346
По-силни са от думите очите,
чрез поглед ням те всичко казват,
пламенно блестят като са влюбени,
сълзи от пепел плачат като мразят...

Когато са щастливи, извор чист са,
лъчите слънчеви те отразяват,
но ако с измама ги размътиш,
в дълбините си ще те удавят!

Очите са прозорец към душата,
прозореца на всеки не отварят,
но биват често през нощта откраднати,
а крадеца... него трудно те забравят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me