uFeel.me
По съмнало...
Автор: nella_gold,  28 февруари 2010 г. в 22:46 ч.
прочити: 240
И си тръгва дъждът. Гали нежно капчуците.
А звездите бледнеят след него, и тъмни са.
Не се спират, не надничат в прозореца.
И са тъжни, по-тъжни от плачещи улици...

И си тръгва дъждът. И се спуска по стряхата.
И звездите след него немеят, и тъжни са.
А прозорецът, моят прозорец е тъмен.
Тишината нахлува в съня ми...

И си тръгва дъждът. Само кални след него
остават следи... И звездите някак си чужди са.
Не поглеждат дори през стъклото. По съмнало.
Тишината не иска да тръгне...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me