uFeel.me
По пътя
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 259

пречупих съдбата си на две

престанах да бъда дете

забодох се в дъното на живота

пясък нищо

започнах всичко отначало

привидно жалък и отново малък

поех по дългия опасен път

разбит от празни обещания

и осеян със бодли от рози

без следа от щастието

израстнало на хоризонта нежно цвете

умря радостта роди се болката

затворих очи пожелах невъзможното

назад не погледнах защото не мога

продължих по пътя

и се радвах на болката

болеше но беше от розите

заплаках беше наистина

засмях се и излъгах

с маршова стъпка поех към смъртта

обещавах и ми даваха обещания

които пораждат лъжи

търсех изкушения за да бъда щастлив

както някога

попаднах в ада

защото исках да отида в рая

бавно поех през огъня жупел

грехът си да изкупя не можах

обичах

но

умря любовта роди се омразата

затворих очи пожелах невъзможното

назад не погледнах защото не мога

счупих крилете си сложих рога и опашка

смених си кожата

умря ангелът роди се дяволът

затворих очи пожелах невъзможното

погледнах назад

тебе те нямаше

разбрах какво загубих

едва когато си отиде

детство

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me