uFeel.me
По кордата...
Автор: nella_gold,  23 юли 2010 г. в 08:28 ч.
прочити: 261
И вървя си...

По опънатата корда на времето.

Стъпвайки премерено,

защото...

всяко изкривяване на глезена

предвещава залитане.

Полет над бездна

от бездушие и лицемерие.

И не спирам...

По средата на кордата.



Движи се.


И аз – по нейната плоскост.

Над себе си, често

превъзмогнала

поредно олюляване във въздуха.

А той –

натежал от сълзливи истории,

се стоварва в миг

като порой в душата ми.

Залитам.

От ненапиване,

а от безразличие,

защото всичко е толкова

ново, колкото

старото, добре залостено

в прогнилите скринове...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me