uFeel.me
По главата ме гали, Роберто!
Автор: kalatea,  21 април 2011 г. в 10:36 ч.
прочити: 339
Жена съм ти, Ingles! Помни ме цяла,
макар че не умея да съм хубава.
Косата ми е огън. Още пари.
Такава съм. Остригана и луда.

Жена съм ти и знай – не съм се дала.
Насила ме повлякоха към Пъкъла.
Единствен ад – баща ми на площада.
Роберто, как се спи с такава мъка!

И мама там угасна. О, Роберто!
След толкова сълзи съм уморена.
Ще пазя гордостта ти като клетва.
Но трябва да говоря. За последно.

Гали ме по главата. Тази вечер
поляната ще хвръкне. С тебе знаем!
Студен си. Аз, обаче, съм гореща.
Гореща като взрив. Сега съм пламък...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me