uFeel.me
По-добре ме послушай
Автор: sheherezada,  9 октомври 2008 г. в 08:58 ч.
прочити: 758
Не заставай на перваза на моя прозорец.
Вярно, казах "забравям те". (Но ще те бутна.)
Ще прекършиш ръце - лъжлив богомолец.
И сълзи във атака срещу тебе ще пусна.

Не посягай със устни към моята кожа.
(Ще извия езика ти на спирала, само ме пробвай!)
Не понасям нахакани като тебе. (Уж можещи.)
Ще забия зъби до кокал. Да избягаш не ще смогнеш.

Прескочи ме. Сякаш трън съм. За тебе опасен.
И препускай стремглаво към своята нова изгора.
Опорочи ме. Сякаш сън съм. Нямо-подвластен.
Напусни ме, преди кошмарно да се повторя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me