uFeel.me
По-богат
Автор: tajni_o4i,  14 януари 2010 г. в 22:28 ч.
прочити: 188
Парче от мен, колко струва?
Ще те направи ли богат,
ще забравиш ли парите,
ако къпеш се във тях.
Взе душата ми със сила,
взе и моето сърце,
блясъка в очите вземи,
а богат ли си?
Колко струват сълзите ми?
Колко струва щастието ми?
Колко трябва да се моля?
Парче от мене ти вземи,
ако ще станеш по-богат.
Сълзите ми във шепи събери
и тях продай ги ти.
По-богат ли си?Не знам.
Знам само,че остана ми
болка, мъка и един последен бля,
от мен живота да си иде
и мъките ми да спрат.
По-богат ли си?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me