uFeel.me
Пламъчни светулки
Автор: Laska,  8 декември 2008 г. в 20:46 ч.
прочити: 488

Въздишат дървата
в огнена прегръдка.
От стоновете им се раждат
оранжеви мечти.
Литват нагоре,
преплитат се,
танцуват -
пламъчни светулки,
горящи звезди.
Съска тишината,
плачат пеперуди -
гонят се в мрака
пламнали сълзи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me