uFeel.me
Плачи сърце
Автор: keitito,  28 юни 2011 г. в 19:32 ч.
прочити: 312
Плачи сърце, сега плачи,
ти само избра си таз съдба.
Плачи, страдай, от мъка умирай...
Проклето да си ти сърце, проклето да си,
че допусна пак в себе си любовта,
затова сърце сега плачи, от болка умирай, искам 
да видя рани те си как ще заличиш сега сърце,
парче по парче как пак цяло ще го събереш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me