uFeel.me
Плаче камбаната
Автор: Шкафчето,  3 ноември 2011 г. в 12:38 ч.
прочити: 301
Пее камбаната бавно и тъжно,
плаче за мъртви в неделният ден.
Гробът отдавна в тръни обрасъл е...
Никой не спомня си вече за мен.

Беше животът ми буен и весел,
приятели имах... и много пари...
Сега, в неделя, камбанната песен
единствено плаче - за мене скърби.

Затрупан дълбоко под купчина пръст,
единствено туй е от мене следата.
Намира се трудно по изгнилият кръст...
А камбаната плаче за тези в земята! 

03.11.2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me