uFeel.me
Пиянство
Автор: frozen^rose,  2 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 322
Мрак.Опиянение.Обърканост.
Пак си до мене!
Сбърках.
Отново съм сама!
Край мен стъкла са разпилени.
Мирис на алкохол се носи из въэдуха.
От мъка,че не си до мене,
в чаша теша аз чувствата.
Представям си...Мечтая...
Крещя из тишината на нощта.
Привижда ми се...Зная!
Но колко искам да е истина!
Отчаяние...И безпричинен смях.
Загуба на съзнание-не живот,а грях!
Мощ...породена от безсилие...
Тази нощ...О,чашо моя,от съзнанието ми завинаги изтрий я!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me