uFeel.me
Пиянско
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 510
Душата ми до дъно е изпразнена -
поредна чаша във ръцете на пияница.
Премина всякаква разумна граница...

Кръчмарят алчен продължава да налива...

Какво пък, ще опитам да забравя.
В пиянски песни мъката ще скрия.
Ще счупя чашата последна във земята
и после на зиг-заг ще те подмина.

02.11.2004г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me