uFeel.me
Питанки
Автор: Anouk,  13 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 304
Обичала ли съм те?
Или е било илюзия?
Споменът за твоето докосване...
Без него аз какво съм?
Какво е любовта
без спомена за вкус и аромат?
Пътуването продължава по спирала.
Изричала ли съм онези мисли?
Или те следи са само
в моята фантазия,
останали по границата
на махалото в неговия бяг напред-назад?

Аз ли съм жената чакала и плакала?
Или съм мъжът, потеглил, без да се обръща?
Колко пъти пътят в края
към своето начало се завръща?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me