uFeel.me
Писна ми
Автор: devil_queen,  10 декември 2008 г. в 23:28 ч.
прочити: 879

Писна ми да ти доказвам, че без теб не мога.
Писна ми да плащам грешки от преди.
Писна ми! Боли ме, но ме разбери за бога.
Писна ми! Пусни ме или ми прости!!!

Писна ми! Не мога нищо вече да поправя.
Писна ми да си доказвам любовта.
Да опитвам все някак си да те забравя,
но ми писна да се мъча да направя и това.

Всички виждат, че е имало нещо помежду ни,
ти кажи ми да се спирам аз или да продължа.
Стиховете ни са само сбор от тежки думи.
Наранихме се достатъчно! Какво ще правим от сега?

Дълготрайната си връзка не забравяй, че загърбих,
ден ли, два за да съм с теб, ала ти не оцени.
Тъй, че стига съм скърбяла. Писна ми ти все се сърдиш.
Писна ми! Тъй, че прощавай или просто си върви!!!

4U

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me