uFeel.me
Писна ми
Автор: argonyk,  25 август 2011 г. в 18:28 ч.
прочити: 176
Писна ми от псевдо моралиси,
или казано - от хора без морал.
И от кръстещи се атеисти.
Писна ми да газя от поквара кал.

Писна ми от мазните усмивки
на подобия човешки без лица,
дето мъркат в брачните завивки,
а на друга обещават сто слънца. 

Писна ми от натъкмени думи,
вкарани насила във куплети -
бръщолевения малоумни
на незнайно \'що нарели се поети...

Писна ми. Пищи в ухото дясно...
Лявото защо заглъхна - не разбрах.
Мисълта ми не стои на тясно -
недоволството си рециклирам в смях... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me