uFeel.me
Писмото
Автор: starkmaster,  14 април 2013 г. в 19:02 ч.
прочити: 231
Писмото, онова, неизпратеното...
Което писах всяка нощ
и изгарях миг след това.
Писмото което писах 
до себе си и до теб.
В него вписах откровения.
Вписах болка, обич, 
сълза, огнище, усещания...
Писмото с безвремия...
онова, което никога не изпратих...

© Ванко Николов (Starkmaster ® vn)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me