uFeel.me
Писмото !
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  2 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 575
-=Това, което мисли и чувства ТЯ (Р.К.)=-
"Не съм по писането на писма, нито на стихотворения, но искам да знаеш, че с теб винаги ми е било прекалено забавно... красиво, усмихнато и незабравимо!!!
Каквото и да стане... ти винаги ще останеш в сърцето ми. Ти просто вече си в него...
Натъжавам се, когато те гледам да плачеш и да се разстройваш... Вчера наистина плаках искрено... беше ми Super тъжно и мрачно :(
Сега пак ми се напълниха очите със сълзи... само като се сетя за вчера и се разплаквам.
Искам да носиш обицата, която съм ти пратила и винаги да се сещаш за мен като я усетиш в устата си! (т.е. почти през цялото време)
Пращам ти и снимката... като ти стане много мъчно да си я гледкаш.
Обичам Те!
Р.К."

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me