uFeel.me
"Писмо\"
Автор: xaoc,  26 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 462
Здравей!
Това писмо е за теб мое, минало, безценно.
Пиша ти да знаеш, колко страдам за теб
и колко искам да те върна!
Ти си тръгна толкова набързо и дори
"Сбогом" не ми каза!
Не успях Ръката ти да стисна,
да благодаря, че с мене беше ти!
Днес бури разпиляха дните,
като раздробен, голям пъзел.
А аз опитвам картината да подредя,
но няколко парчета избягаха без следа.
Да, не би случайно ти да ги прибра?
Моля те, върни ги, ако е така!
Ако имаш време, ела ми ти на гости,
да изпием по чаша тъга!
То и тъга само ми остана,
шишето с усмивки много бързо се изпи....!
Ако не дойдеш, поне писмо ми ти пиши,
как си, къде си, нещо за себе си разкажи!
Хайде ще привършвам, че моите грижи
чукат на вратата.
Поздрав на дните стари!
И да знаеш, отговор от теб ще чакам!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me