uFeel.me
Писмо
Автор: nella_gold,  29 ноември 2011 г. в 04:08 ч.
прочити: 324


Там, във стария скрин


крия всички писма не написани,


кътам всичките свои мечти,


всяка болка, от тебе орисана.


 


Там, във стария скрин


всички петъци слагам,


увити във вестници.


Всички пясъчни мисли за мен...


 


Там, във стария скрин


всички мигове нежни


заключвам във спомен.


За един само, утрешен ден -


 


да те видя - отново бездомен,


как ще риеш в казана с боклук,


и ще викаш - до болка стаен.


За да свиеш отново юмрук


 


и да кажеш  \"Това е за мен\".


Ще надничаш зад чужди врати,


и ще спиш във легло от... кашони.


Ще ме търсиш, щом  мрака хрипти.


 


Ще се луташ из мойте следи.


Ще ме търсиш, ще плачеш бездумен.


Ще ми носиш букетче... мечти,


овехтели от твойто безумие.


 


Но пък там, в своя прашен сандък,


аз ще бъда далече от всичко.


Ще ти пазя местенце, до мене - напук.


И отново ще те... обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me