uFeel.me
Писмо
Автор: 1975,  13 август 2011 г. в 21:40 ч.
прочити: 374

Пиша ти отново писмо - изповед,

която ти няма да получиш.

Пиша ти и душата ми се примирява,

но сърцето ми отказва друга обич.

Пиша ти и се моля да не идваш

в мислите ми, в сънищата и мечтите.

В плен съм на невъзможната любов

и не зная как да избягам, как да се спася.


Опитвам се да залича обичта си,

към теб с друга обич...

но душата ми желае светлината

идваща от Слънцето, а не от свещта.


Обичам те къде си ти?

Защо не отвърна на моя зов?

Нима съм закъсняла и

друга е в твоето сърце?!?


Пиша ти отново и се моля

с това да те Забравя.

За да дам възможност на

Другата – реалната любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me