uFeel.me
Писмо до един Удавник
Автор: nella_gold,  12 юли 2011 г. в 08:49 ч.
прочити: 269
Здравей, Удавниче!
Пише ти сламката, която
вятър отвя преди време.
Там ли си още?! На дъното?
Аз се върнах... Ето ме тук.
Излез да поемеш въздух,
за да те измъкна –
за сетен път...
Днес реших,
че ти липсвам,
затова съм тук, на брега.
Бях далече от теб,
но сега...
Виждам те, хайде,
още мъничко смелост...
Измъчи се в тази тиня,
но пък кой ти е крив?!
Сам се пусна от мен,
за да потънеш.
Зная, че нямаш въздух,
затова се върнах...
Аз ли?! Малко съм променена.
Но – почти същата .
Ще те измъкна,
може би – последен опит...
След това – каквото – такова.
Хайде, с малко усилия ще се получи.
Юли е, и е толкова топло...
Почти тринайсти е.
Сети ли се? Тогава потъна,
но не искаше да те измъквам.
А сега?!
Дръж се мъжки!
Всичко скоро ще свърши –
калта ще пресъхне...
А тук , горе, е просто вълшебство!
Ето, спуснах ти стълба...
Да се качиш.
Защото получих онова писмо,
което ти никога не написа...
Прочетох го – няколко пъти.
За сбъдване. И дойдох
да ти кажа, че е време
да се измъкваш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me