uFeel.me
Писмо до Димчо Дебелянов
Автор: LostInTheRain,  12 септември 2012 г. в 10:10 ч.
прочити: 226
Димчо, бях у вас!
Да знаеш -
майка ти те чака!
Ако четеш това -
иди си незабавно!
Тя все така приседнала
на прага
чака и припява
неземно тъжна песен.
Смалила се е
от тъга.
От чакане
се е смалила.
Измъчена,
изстрадала
като в камък издялана.
Не е каквато я помниш.
Лицето и
се е променило -
потъмняло,
набраздено,
съсипано...
Може още много
да чака
в мъката притихнала,
но ти по-добре
се прибери.
Стопли ръката стара,
душата и стопли.
Димчо,
майка ти те чака!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me