uFeel.me
Пиша ти
Автор: rumen popov,  6 януари 2010 г. в 23:38 ч.
прочити: 417
Пиша ти много,всеки ден почти -
за \"Здравей\" и за \"Сбогом\",
листове изписвам от двете страни.

Нощем в съня ми,
ти имаш запазен кът -
и всичко е тъй истинско всеки път.

(Снимки безброй около мен мълчат,
в мастилен покой,
за отминало време тъжат)

Говорим си с тебе,
с таен вътрешен глас,
говор вълшебен -
разбиран само от нас.

Пиша ти много,
(никъде думичка не спестих)
превръщам се в огън,
и догарям в стих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me