uFeel.me
Пианистът
Автор: Melissa,  6 февруари 2009 г. в 12:58 ч.
прочити: 254

Ход умерен. Звучни стъпки
по бял, чист мраморен под.
Цветя с Неразлистени пъпки
висок, всепоглъщащ свод.

Отмятане на черен фраг.
Лица, много лица и длани.
Бяло и черно, нота. И пак.
Полет на звуци засмяни.

Клавиши. Танцуват ръце.
Падат и стават чувствата. Афиш.
Каменен израз - лице.
Бяла сълза върху черен клавиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me