uFeel.me
Петровско-песъчинков благослов (Etchi и krasimira1)
Автор: krasimira1,  29 юни 2011 г. в 09:06 ч.
прочити: 320
От песъчинки сторихме думи красиви
двете с Ани днес с теб сме щастливи

Тайнствени възли си правят вълните
шепот изплува от морските дълбини.
Нептун укротява непокорни мечтите
присяда бавно, приказка тихо шепти.


За русалки и за песнопения омайни
и до днес що пазят рапани в утроби.
За дълбини дивни и коралови тайни
от които изплуват вдъхновения нови.


Душата ти, акварел цветен, палитра
по водата рисува с пръсти, без страх.
Вятъра виртуозно засвирва на цитра,
посипва мелодията от перлите прах.

Поемат вълните своя бяг към брега,
с тях вдъхновение - песъчинки безчет
достигат те, теб... и златосипят деня
даряват го с обич, с радост, с късмет!


Спящи в раковина думи, с първи лъчи
пробуждат света и разплискват любов.
Морето отново ражда се в твоите очи,
да пребъде името ти, дава благослов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me