uFeel.me
Песен
Автор: Laska,  28 февруари 2012 г. в 08:40 ч.
прочити: 353

по перваза
капчук потропва
отмива  спомен
за мълчалива зима
а в сълзата му 
оглежда се засмяна
пролет
 
и аз
бях стон
и вопъл тих
но сега съм звук
и ведра песен
с усещане
за полет


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me