uFeel.me
Песен
Автор: beibi,  20 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 348
Тихо се ронят
есенни листя,
тихо нашепват
песен една.

Нежни звуци,
тъжна песен,
тихо напява
една китара.

Глухо се ронят
думите в песента,
тъжно разказват
за раздяла една.

Тихо се ронят
есенни листя,
тихо замлъква
китара една.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me