uFeel.me
Песен без име...
Автор: Nuri,  27 декември 2010 г. в 21:57 ч.
прочити: 312

Без име песен. Звучи. Слушам!!!
Сливане с бездушието. Защо?
Нима го няма - Сътворението.
Песен без име - Събуждане!!!
Табу и нещо забравено.
Подскачат изкривени идеологии.
И подтискаме вътре в нас.
Но светлината - Очите съзряват.
Струни свирещи - Песен без име.
И от вътре желание - Нуждата.
Променят се времената!!!
Споменът за нещо кратко.
И песента е без име.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me