uFeel.me
Перфектен Непознат
Автор: Елишка,  9 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 840
Среща случайна,
безтегловно увисна,
без поздрав, без гняв.
Любов обичайна,
в забрава ни притисна,
без емоции, без нрав.


Далечни очи -
непознати и студени
поглеждат с насмешка.
С пепел от сълзи,
отдавна овъглени
посипвам стара грешка.


Блуждаещ силует
сред сенките, без страх
в среднощния град.
Запечатан в портрет
и ти си като тях -
Перфектен Непознат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me