uFeel.me
Пеперуди
Автор: TERA57,  27 март 2013 г. в 19:22 ч.
прочити: 245

Разходките

... по пътищата на мозъчните клетки

и мечтите са прекрасни!

Безураганни

               безкатаклизмени

                        безаварийни.

До приземяването,

за да се докоснем...

Мечтите какавидират

... в пеперуди.

И отлитат.

Ако не са истински...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me