uFeel.me
Пеперудено...
Автор: мариники,  14 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 456

 

 

Видях пеперуда да плаче
и се търкулна сълза...
малка, нежна, блестяща

бързо попи във пръстта.

Разпери тъжно крилцата
и с мъката си отлетя...
След нея цвете поникна,

с тъничка, крехка душа.
С мисъл едва го докоснах
и подарих му крила...
от сълза се роди пеперуда,
нежна и бяла...
в моя стих долетя.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me