uFeel.me
Пеперуда без крила
Автор: kateto,  11 ноември 2009 г. в 21:49 ч.
прочити: 219

Две слепи сълзи,

изтекли от две

слепи очи на

малко дете...

 

А в тях сякаш гори

неразбран добре

отчаян копнеж на

самотно дете...

 

     ***

Безгласно дихание

на дете

без усмивка...

 

А в душата му звезда

без блясък блести...

 

    ***

В погледа нещо догаря;

болка-безбрежно море

от пропилени надежди на

тъжно дете...

 

Рухнали безброй мечти

рисуват портрет на дете,

което не иска,не

може да бъде дете...

 

    ***

Мълчаливо признание

на дете

без усмивка...

 

А в душата му пеперуда

без крила лети...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me