uFeel.me
Пепеляшка
Автор: CARICATA_na_nata,  29 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 284
Сега ще ти разкажа,приказка една
която се разказва в наши времена!
За тъжното момиче,с очите но омайница
за Пепеляшка,която живее сред боклуци,
а душата и копнее за цветове и звуци!
Това момиче безименно и непознато,
цял живот си търси, сърчице от злато!
Понякога-така се случва,че то се престрашава
и отвъд границите преминава,
но после научава-поредния урок,
че не може тъй обичта да се раздава
и за да си независим,всичко се продава!
Та това момиче,замечтано и добро,
не иска никому да стори зло...
То просто в приказките си живее
и бута живота,тъй както умее.
Понякога среща и души добри
но се страхува-да не ги заболи,
да не стане досадна със свойте мечти,
а може би страх го е ....да полети!
Какво си мислиш ти за тая Пепеляшка,
която няма кон ,нито пък каляска
и мечтае на бала да танцува,
но страшна буря в душата и бушува?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me