uFeel.me
Пчелна пита
Автор: Cveteto,  30 април 2012 г. в 12:46 ч.
прочити: 376
На пчелна пита май прилича
животът ми вечно криволичещ.
Сладостта му може да е голяма,
но са много жилата за отбрана.

И всеки път щом се пресегна
от меда вкусен да си гребна
цял рояк над мене се извива
и оказва бясна съпротива.

След време с болката ще свикна
и даже мускул не ще трепне,
но ще бъде ли в душата ми жива
надеждата в дреха парцалива?

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me