uFeel.me
Пазете човещината
Автор: KalistaPalada,  23 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 534

Подаваш на приятел ръка
и той ти казва "Благодаря!".
Сладко е да видиш радостта-
на скъп човек-благодарността.

А какво е да постигнеш
врага си топло да прегърнеш,
помощ да му окажеш,
усмивка да не му откажеш?

Това е сила божествена,
удостоена с наслада песенна.
Удовлетворението несравнимо води ни напред
и променя към по-добро хората навред.

Пазете човещината-не ставайте роботи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me