uFeel.me
Паяче
Автор: nella_gold,  1 юли 2011 г. в 15:17 ч.
прочити: 276
Протегнах си ръката...
Отсреща на стената –
паяче виси.
Опитах да го стигна –
по мене пропълзя.
А толкова желана
бе тази свобода!
Нахъсено и дръзко
то втурна се към мен –
опитах да го пусна,
но ме обхвана в плен –
във тънките си мрежи –
оплете ме за миг,
във тънките си мрежи –
оплете ме –
в лъжи.
Опитах да го пусна,
но тъй ме заплени...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me